Eternal Music/Di2synger – duo’en

Torsten, som er manden bag tangenterne, har mere end 30 år mestret de sort/hvide taster i indtil flere genrer. 

       

”- Det er blevet til en del forskellige festtyper i alle de år. Alt lige fra små intime familiefester til de store halfester og kræmmermarkeder. Det kræver i hvert fald, at man kan omstille sig til mange forskellige typer musik, som gæsterne bl.a. er med til at ønske. Det er jo et kæmpe repertoire, man får bygget op, og man kan godt blive lidt overrasket selv, hvis man sidder og tæller sammen, hvor mange numre, man egentlig kan spille. Det er i hvert fald med til at give ens gæster/publikum en endnu større oplevelse, at man har den alsidighed og ikke kun sidder fast i en eller to genrer en hel aften.”

( klik på billederne for at se dem i fuld størrelse )

 

Dianna, bedre kendt som Lady Di, er kvinden bag den vanvittigt               kraftfulde stemme, som ikke altid behøver mikrofon for at blive hørt.

”- Jeg har sunget siden jeg var 8 år gammel. Alt hvad der var forbundet med musik, skulle der synges til. Det blev til kirkekor, skolekor, musicals og alt hvad der havde med musikalsk underholdning at gøre. Siden den sene teenage-alder har det så været koncentreret med bands i forskellige konstellationer og nu som “Di2synger”- duo/trio/Eternal Music”

Hendes stemme spænder lige fra musical og operettesang til den sprødeste rockmama, så her er der virkelig mulighed for næsten at kunne opleve de ”ægte” kunstnere, når Lady Di lukker munden op og ifører sig et tilsvarende outfit, så selv den mest garvede musikelsker bliver overbevist om, at den ægte vare står lige foran.

”- Jeg elsker musikken og den glæde, det giver, at vise et publikum, hvad man står for, og mit motto er: ”Det skal være sjovt”, både for publikum og os, på scenen.”

 

Endelig Master - 2014 - ok

 

Generelt for “Eternal Music/Di2synger”:

En duo med stor alsidighed og mange erfaringer. Har spillet til alt fra familiefester, byfester, bryllupper, guldbryllupper, konfirmationer, kræmmermarkeder, singlefester, ældre bal, cafeaftener, store og mindre firmafester, juletræsfester, julefrokoster, receptioner.

Når vi kommer til din fest, vil du opleve, at vi er en duo med et lidt anderledes koncept, med en masse god musik,  som alle kan synge med på.  Naturligvis akkompagneres der til festsange mv. 🙂

Kort sagt: Alle festtyper er vores speciale 🙂

gynge

 

Festmusik "Di2synger"