Eternal Music – trio’en

trioen 4

Di2synger opleves nu tit som trio’en “Eternal Music”, og hvem andre end Frederik kan løfte den opgave op til et højere niveau??? Herunder kan du læse lidt om Frederik….

( Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse )

Trommeslager Frede også kendt som Mr. Moth

Startede sin musikalske karriere i 90´erne, hvor han turenerede landet tyndt med partybandet Jays. Det blev til 10 fantastiske år med bandet, hvor Frederik fik en masse scene erfaring. Her lærte han, hvad der skal til for at være på farten som som musiker.

Sideløbende spillede han i diverse Heavyrock bands, der dog aldrig slog igennem.

 

Frederik stiftede bekendtskab med Jazzens verden samt klassisk musik. Han lærte som janitshar at spille på andre slagtøjs instrumenter.

Nu er der fuld skrue på en masse projekter/bands hvor “Eternal Music” er en sjov og festlig del.

Det er så fantastisk, at spille med et band der kan ramme den rette stemning til et hvert arrangement. Om der er en reception, barnedåb, en rund fødselsdag, et sølvbryllup, en byfest, et kræmmermarked eller en firmafest hvor den bare skal have gas, kan “Eternal Music” levere varen. Det er dygtige musikere der har et kæmpe repertoire. Altid festligt så gæsterne lever med og leveret professionel med sjæl. Derfor spiller jeg med “Eternal Music” i trio og “Eternal Music-XL.”

 

 

Festmusik "Di2synger"