Vi spiller for festlige gæster i alle aldre……… Læs mere her

Ingen fest er for svær for “Di2synger”.

Vores varemærke er, at vores optræden altid er i top-klasse og stemningen høj. Målet er, at være blandt de bedste party-duo/trio’er i Europas 3 største byer, nemlig London, Paris og Nivå.

Påklædningen er altid pæn og nydelig, og tilpasset enhver form for arrangement. Altid hvid skjorte og mørk jakke/pæn kjole til f.eks bryllupper under middagen, og til dansen lidt mere “afslappet”, men yderst præsentabel påklædning (ikke cowboybukser og t-shirts).

Hvis du/I, som kunde, er friske på, at der godt må ske lidt mere end blot den gode dansemusik, tilbyder vi at “garnere” festen med lidt medbragt udstyr i form af enkelte parykker/hatte og andre udklædningsgenstande. Dette gøres kun med forudgående aftale med dig/Jer som kunde, enten ved indgåelse af aftale eller på selve dagen, hvor arrangementet skal stå.

   

 

Repertoiret er meget bredt og vi vil gøre vores bedste for at netop din/Jeres musiksmag bliver opfyldt på festaftenen. Vi spiller musik tilbage fra de glade 60’ere og helt frem til i dag, så mulighederne er mange, for at kunne opfylde ethvert ønske.

“Di2synger” har altid en sætplan at følge, men tager meget gerne musikopfordringer op, i det omfang, det er os muligt. I mange tilfælde er det faktisk gæsterne som til sidst har ønsket 75% af de spillede numre, hvilket giver festen endnu mere liv og glæde :-).

Vi medbringer altid eget lyd- og lysudstyr, som er blandt det sidste nye på markedet, da vi er meget bevidste om, at der skal leveres et godt produkt til vores kunder. Lydniveauet tilpasses under lydprøven og også undervejs i festen.