Alle indlæg af henrik

Vi spiller for festlige gæster i alle aldre……… Læs mere her

Ingen fest er for svær for “Di2synger”.

Vores varemærke er, at vores optræden altid er i top-klasse og stemningen høj. Målet er, at være blandt de bedste party-duo/trio’er i Europas 3 største byer, nemlig London, Paris og Nivå.

Påklædningen er altid pæn og nydelig, og tilpasset enhver form for arrangement. Altid hvid skjorte og mørk jakke/pæn kjole til f.eks bryllupper under middagen, og til dansen lidt mere “afslappet”, men yderst præsentabel påklædning (ikke cowboybukser og t-shirts).

Hvis du/I, som kunde, er friske på, at der godt må ske lidt mere end blot den gode dansemusik, tilbyder vi at “garnere” festen med lidt medbragt udstyr i form af enkelte parykker/hatte og andre udklædningsgenstande. Dette gøres kun med forudgående aftale med dig/Jer som kunde, enten ved indgåelse af aftale eller på selve dagen, hvor arrangementet skal stå.

   

 

Repertoiret er meget bredt og vi vil gøre vores bedste for at netop din/Jeres musiksmag bliver opfyldt på festaftenen. Vi spiller musik tilbage fra de glade 60’ere og helt frem til i dag, så mulighederne er mange, for at kunne opfylde ethvert ønske.

“Di2synger” har altid en sætplan at følge, men tager meget gerne musikopfordringer op, i det omfang, det er os muligt. I mange tilfælde er det faktisk gæsterne som til sidst har ønsket 75% af de spillede numre, hvilket giver festen endnu mere liv og glæde :-).

Vi medbringer altid eget lyd- og lysudstyr, som er blandt det sidste nye på markedet, da vi er meget bevidste om, at der skal leveres et godt produkt til vores kunder. Lydniveauet tilpasses under lydprøven og også undervejs i festen.

Temafest med “Eternal Music/Di2synger”……………… Læs og lyt mere her

“Eternal Music / Di2synger” har flere koncepter, hvis du som kunde skal holde en temafest.

Vi vil til enhver tid stille op i det tema, som kunden har ønsket til sin fest, hvad enten det er tyroler/oktoberfest, 60-70-80’er fest, juletræsfest for børn og voksne, men naturligvis efter forudgående aftale med kunden.

I enkelte tilfælde, kan der, efter aftale med kunden komme forskellige “gæstestjerner” på scenen.

Det giver festen “lidt ekstra”, så du får både en fryd for øjet, men så sandelig også et smil på læben…..alt lige fra “Abba”…lyt her:

Abba-pigen

 

…og til den gode gamle “Dansk-top”…lyt bare her:

Få gang i en firmafest med “Eternal Music” – som 3- eller 4-mands band ……………. Læs mere her

Skal du have firmafest, er “Eternal Music” parat. Skal der være              “rigtig meget” gang i den, har du muligheden for at vælge ……………….. “Eternal Music”.

Grundstammen er “Di2synger”, med keyboard og sang. (duo)

Pakken består af ekstra musiker og lyd/lys-folk.

“Di2synger” har et fremragende samarbejde og netværk med gode og dygtige musikere som vil give sig mere end 100% for at gøre     netop din fest til en succes. Her ser du udvidelserne:

“Eternal Music”-trio:

I trioen tilføjes en trommeslager, Frederik – en sprællemand, som ikke blot kan slå på tromme, men også få charmen ud over scenekanten,  selvom han sidder gemt bag “gryderne”

Ønskes “Eternal Music” som 4-mands, tilføjer vi en guitarist, som ved, hvor fingrene skal sættes på strengene 🙂

Men det er dig, som kunde, der vælger, da det er alt efter størrelsen på din fest. Kontakt os endelig for mere info.